Zakelijk

Een partner met de juiste creatieve oplossingen

Denkt u eraan om uw bedrijf te professionaliseren of gewoon wat meer persoonlijk te maken. Ga dan eens een gesprek aan met één van onze creatieve mensen… 

contact

"

Signing

Signing is een breed begrip. Maar het staat eigenlijk voor zichtbaarheid. Wilt u graag laten zien wie u bent? Laat uw pand aan de binnen- of buitenzijde customizen! Of staat u op een event zoals een beurs? De gehele aankleding kunnen wij verzorgen. Zelfs bedrijfswagens kunnen wij voor u van branding voorzien. Casibus Solutions zorgt namelijk voor complete ontzorging.

Horeca

Voor u als horeca ondernemer is branding enorm belangrijk. Reclame op sociale media doormiddel van klanten die food foto’s maken met u logo op de serveerplank. Dit is “gratis” reclame. Borden, glazen, bestek, peper & zoutstel, voorzien van eigen logo of bijv. een QR code op de tafel naar een landing page met het menu voorzien van alle allergie informatie. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Daarnaast kunnen wij ook het gehele restaurant aankleden. Denk hierbij aan het logo, huisstijl, website, raamfolie, banners, posters, gehele wandbekleding etc. Wilt u anders even sparren wat wij voor u kunnen betekenen? Dat kan natuurlijk altijd!

Voor wat inspiratie kunt u bij de volgende horecazaken even kijken, hier hebben wij van a tot z alles tot in de puntjes geregeld.

www.1892etendrinken.nl

www.zaytoona.nl

Custom Tech Panels

Voor ons zuster-bedrijf Casibus Cabling dat in de hoek van de data-bekabeling zit, personaliseren wij veel panelen en andere gerelateerde onderdelen. Maar ook op laptops of mobiele telefoons kunnen wij van uw tekst of logo voorzien. Zo kom je als bedrijf nog professioneler over en laat je ook je kenmerk achter op een mooie afgeronde klus.

Contact

Belgiëlaan 1A4
2391 PH 
Hazerswoude-Dorp

KVK 68280874
BTW NL857373687B01

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 17.00